Boekpresentatie

De boekpresentatie van Meer zijn dan je brein op 31 oktober bij het Huis voor Zingeving in Moergestel was een enorm feest.

José van Riemsdijk- van Blokland van uitgeverij AnkhHermes vertelde iets over de geschiedenis van mijn samenwerking met de uitgeverij en raakte me in het hart met deze woorden:

IMG_2845

… ‘AnkhHermes heeft in haar missie staan dat zij boeken wil uitbrengen die mensen helpen hun spirituele en aardse weg te gaan, vaak grensverleggende boeken die een pioniersfunctie vervullen en het pad effenen voor wat later vaak mainstream wordt. Die rol vervullen we nog steeds en willen we ook blijven vervullen.
Als één auteur in dat plaatje past, dan ben jij het wel, Marian.
Jij hebt als een echte sensitieve pionier en als een van de eersten ‘hooggevoeligheid’ in Nederland op de kaart gezet. Velen zullen je dankbaar zijn voor de boeken die je hebt geschreven en voor de bijdrage die je in hun leven bent geweest of nog bent. Wij, het team van AnkhHermes, willen jou daarvoor bedanken. Auteurs als jij maken het ons mogelijk onze missie te vervullen. Ze geven ons bestaansrecht. Volgens onze redacteur Albert Bodde ben je bovendien een zeer prettige auteur om mee samen te werken.
Namens het team van AnkhHermes, onze zeer oprechte complimenten, Marian voor de 10 jaar van fijne samenwerking. Ik hoop dat er nog vele zullen volgen’…

En passant kondigde ze nog even aan dat precies op deze dag de 4e druk van Het geluk van hooggevoeligheid was ingezet.

IMG_2859

IMG_2867IMG_2883IMG_2920

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: